Les veus del mercat

AJUNTAMENT IGUALADA - Jordi Marcé

El regidor de Comerç i Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Marcè, ens presenta la maqueta del futur Mercat de la Masuca, el resultat d'un projecte fet per tècnics i amb la col·laboració dels placers.

I és que estem davant d'un mercat que mira cap al futur, que vol ser referent del comerç quilòmetre 0, i que ho serà, tant des del punt de vista de la qualitat de l'equipament com del servei i productes que oferiran els comerços.

Marcè destaca en aquest vídeo que la nova instal·lació serà un espai amable, amb molta llum natural i que respondrà a les necessitats de placers i consumidors. "Serà un mercat de tercera generació, que afronti els reptes de futur".

© Copyright 2021 - Ajuntament d'Igualada
envelopephone-handsetmap-marker