Les veus del mercat

PEIXOS ROSA - Mònica Sánchez Bernades

La Mònica Sánchez Bernades és la propietària d’una de les primeres parades que va tenir el mercat de la Masuca, Peixos Rosa. A la Mònica li agradaria que el nou mercat es converteixi en un “referent de la ciutat”, l’espai que els igualadins i igualadines tinguin en ment quan pensin en compra de proximitat, en qualitat de producte i en un espai agradable.

La Mònica està convençuda que “el mercat és un motor de la ciutat”, que és una instal·lació al servei de les persones, capaç de generar riquesa i benestar a la ciutadania. Va més enllà d’un espai on es compren i venen productes. I ella reivindica aquesta categoria de mercat quan ens diu que “la gent ha de creure en el mercat, perquè és un lloc de proximitat on hi ha un tracte directe amb el client que no es troba en un altre lloc”

Per la Mònica, “el mercat és viu, és l’ànima de la ciutat”.

© Copyright 2021 - Ajuntament d'Igualada
envelopephone-handsetmap-marker