Les veus del mercat

XARCUTERIA ESQUIUS - Montse Esquius Ferran

La família de la Montse Esquius Ferran fa des del 1975 que estan al capdavant de la parada xarcuteria Esquius del Mercat de la Masuca. La Montse hi passa moltes hores i està molt il·lusionada amb el nou projecte sobretot perquè suposarà un nou lloc de treball amb moltes comoditats i que serà molt agradable, tant pels treballadors i treballadores com pels clients i clientes. “El nou mercat serà trencador, funcional, còmode, agradable i amb llum natural” així destaca la Montse, els aspectes que per a ella són importants. A més, afegeix, “en un sol cop d’ull veurem tot el mercat”.

Per la Montse tot són avantatges i millores i és que creu que “millorarem en higiene en el treball. Tot serà nou i hi haurà més ordre, més netedat, més espais amplis, més còmode. Tindrem un bon canvi”

Definitivament, com la Montse diu “El nou mercat d’Igualada serà pràctic, còmode i agradable”

© Copyright 2021 - Ajuntament d'Igualada
envelopephone-handsetmap-marker